088 - 448 70 00 Login 088 - 448 70 00 Login

Training Persoonlijke effectiviteit (standaard)

Leer meer te vertrouwen op jouw eigen persoonlijke kracht

Plezier hebben en effectief zijn in waar je mee bezig bent, geeft energie. Maar soms zijn er spannende situaties die je uit de flow halen en doen verkrampen. In de GITP-training Persoonlijke effectiviteit (standaard) leer je hoe je in die situaties jouw kracht hervindt en terug switcht naar effectief gedrag. Je krijgt Grip op herkenbare en dagelijkse dilemma’s en zicht op kwaliteiten om te doen wat nodig is in lastige situaties (in plaats van ‘overleven’).

Deze training voor jouw organisatie, collega's of team?

Deze training kan ook binnen jouw organisatie worden gegeven als Incompany training. Stel een maatwerk traject samen op basis van deze training met een van onze adviseurs.
Bekijk de mogelijkheden

Reviews

Wat anderen zeggen

“Geen betere trainer kunnen hebben”

We hadden geen betere trainer kunnen hebben tijdens dit traject. Op de juiste momenten stelde ze de juiste vragen waardoor iedereen het beste uit deze training naar boven heeft weten te halen. De training geeft ontzettend veel inzichten in dagelijkse aspecten en patronen waar we wel enigszins bewust van zijn, maar wat toch meer op de achtergrond leeft. Het is een pittige training, je hebt maar drie dagen en in die drie dagen graaf je best wel diep. Maar daarmee bereik je uiteindeijk wel waarvoor je kwam: persoonlijke effectiviteit.

“Veel geleerd”

Veel geleerd, nog veel te doen in de praktijk, aan de slag met het geleerde. Leuk om met andere deelnemers uit te wisselen, was een goede klik in de groep. Fijne trainer.

“Goed begeleid”

Ik ben goed begeleid en er is goed gewerkt aan de gestelde doelen.

“Veel geleerd”

Veel geleerd, nog veel te doen in de praktijk, aan de slag met het geleerde. Leuk om met andere deelnemers uit te wisselen, was een goede klik in de groep. Fijne trainer.

“Belangrijke inzichten”

Intensief, maar belangrijke inzichten en bijzonder leerzaam!