088 - 448 70 00 Login 088 - 448 70 00 Login

Training Leidinggeven: de essentie voor startende managers

In de GITP training leidinggeven voor startende managers leer je de essentiële managementvaardigheden die nodig zijn voor jouw nieuwe leidinggevende rol

Deze training heeft al menig beginnend manager op weg geholpen in zijn/haar nieuwe rol. Het kan in het begin best lastig zijn om de balans te vinden tussen organisatiedoelstellingen en betrokken medewerkers. Tijdens de training leert u om te gaan met weerstand, en krijgt u handvatten om uw medewerkers gemotiveerd te houden.

Reviews

Wat anderen zeggen

“Heel goed in elkaar gezet”

De training is echt een complete startcursus voor leidinggeven, heel goed in elkaar gezet. De modellen gaan goed over in de praktijkoefeningen. Je leert heel veel van de groep.

“Sinds mijn middelbare school...”

Het was de beste training die ik heb gehad sinds mijn middelbare school.

“Erg leerzaam”

De manier van training geven was erg prettig en ik heb er veel van geleerd. Ook het oefenen in de groep was erg leerzaam.

“Veel van andere cursisten opgestoken”

Een erg leerzame training en een leuke groep. Ondanks verschillende achtergronden en niveaus heb ik veel van andere cursisten opgestoken. De lesmodules en opdrachten om thuis te doen (8 uur zelfstudie) vond ik te veel.

“Veel persoonlijke aandacht”

Erg positief. Gelukkig ook veel theorie waar ik dit jaar aan de slag kan gaan. Tijdens de training ook goed praktijk voorbeelden kunnen behandelen. De kleine groep heb ik als voordeel ervaren. Er was veel persoonlijke aandacht en ruimte om eigen cases in te brengen.

“Een goed fundament”

Een ontzettend leerzame, actiegerichte training. Deze training legt in mijn optie een goed fundament voor de startende manager/leidinggevende.

“Geholpen bij bewustwording”

Heeft mij geholpen bij bewustwording en het nadenken waarom dingen gaan zoals ze gaan. Praktische tips die ik direct kan toepassen, zowel zakelijk als privé.