088 - 448 70 00 Login 088 - 448 70 00 Login

Training Adviesvaardigheden voor adviseurs

Word de betrouwbare partner van opdrachtgevers

Wil je meer impact als adviseur? In de GITP-training leer je adviseren op basis van partnership mét behoud van authenticiteit en professionele onafhankelijkheid. Als adviseur wil je een betrouwbare en geloofwaardige partner zijn voor jouw opdrachtgever en met trefzekere adviezen een toekomstbestendige relatie opbouwen. Hiertoe wil je graag de vraag áchter de vraag helder krijgen. Maar soms krijg je te maken met weerstand en onduidelijkheid. Of is je opdrachtgever niet altijd even open over het politiek krachtenveld binnen zijn organisatie. Tijdens de training ‘Adviesvaardigheden voor adviseurs’ leer je adviseren en een partnerschap opbouwen met behoud van jouw authenticiteit en professionele onafhankelijkheid.

Deze training voor jouw organisatie, collega's of team?

Deze training kan ook binnen jouw organisatie worden gegeven als een incompany training. Stel een maatwerk traject samen op basis van deze training met een van onze adviseurs.
Bekijk de mogelijkheden

Reviews

Wat anderen zeggen

“Zeer prettige sfeer”

De training was heel persoonlijk, zeer prettige sfeer in de groep en alle ruimte om af te wijken van het programma als het nuttig was.

“Open en veilige sfeer”

Het was een goede training, met een fijne groep en trainer. De sfeer was open en veilig, dat zorgde aan het einde van de eerste dag al voor een open houding waar we de tweede en derde dag verder op konden bouwen. Ik vond de webcam module erg leerzaam, ik heb ze ondertussen allemaal gehad en ga ze nog hergebruiken.

“De trainer was deskundig, ervaren en doortastend”

Gewoonweg een prima training! Afgestemd op mijn wensen en doelgericht. De leerdoelen die ik me had voorgenomen zijn aan bod gekomen. De online leeromgeving heeft me tijdens de training enorm geholpen en ik ga er de komende maanden nog gebruik van maken. De trainer was deskundig, ervaren en doortastend.