088 - 448 70 00 Login 088 - 448 70 00 Login

Mindfulness training (intensief)

Integreer mindfulness in je leven en ervaar meer rust

Meer rust op het werk? In de training Mindfulness (intensief) leer je je aandacht te focussen op het hier en nu. Zo kun je de situatie helder waarnemen en jouw actie hierop beter afstemmen. Dit verhoogt je effectiviteit en creativiteit. Met minder hectiek en meer rust als resultaat. Combinatie van mindfulness en psychologie, ontspannen en alert aanwezig zijn Herkennen van belemmeringen voor mindful zijn, rust vinden in jezelf Verhogen van effectiviteit en creativiteit

Reviews

Wat anderen zeggen

Deze training kwam voor mij op het perfecte moment in mijn leven en heeft mij het inzicht en de technieken gegegeven, die ik zeer goed kan gebruiken zowel prive als op het werk.
Trainster heeft ons meegenomen in de wereld van mindfulness en meditatie op een toegankelijke manier en ook met heel veel plezierige momenten. Ze heeft heeft echt kunnen doordringen en mij aangezet tot veranderen en meer mindful leven. Ik kan me eigenlijk geen betere trainer voorstellen.
Pand en lunch faciliteiten waren prima, de omgeving uitstekend.
Zoals eerder aangegeven heb ik van de cursus erg veel plezier gehad, geleerd en hoop ik de opgedane inzichten en technieken te blijven gebruiken in mijn dagelijks leven.