Wanda Kraal 8072

Sr. Adviseur

Het realiseren van de ambitie van organisaties en van organisatieontwikkeling gaat in mijn ogen hand in hand met de ontwikkeling van medewerkers in die organisaties. Vanuit deze overtuiging werk ik aan talentontwikkeling en begeleid ik mensen om zo goed mogelijk tot hun recht te komen.

Met mijn opdrachtgevers ontwikkel ik development-trajecten die bijdragen aan het realiseren van de doelen van hun organisatie. Ik put daarbij uit mijn jarenlange ervaring als trainer en adviseur en maak gebruik van de actuele inzichten en interventies in leren en ontwikkelen. Leren krijgt vorm in contact en interactie, én via moderne technologie. Maar altijd in verbinding met de eigen werkpraktijk!

Ik combineer in mijn werk resultaat- en doelgerichtheid met aandacht voor de eigenheid en kwaliteiten van mensen. Mijn stijl is te typeren als dynamisch, pragmatisch, luisterend en met gevoel voor de schat aan ervaringen die mensen al hebben.

In trainingen, coaching, management development trajecten en traineeships werk ik met zowel ervaren leidinggevenden als aanstormend talent. Deels put ik daarbij uit mijn eigen leidinggevende ervaring, maar ook uit mijn opleidingen èn wat ik leer van mijn deelnemers.

"Ik begeleid mensen om zo goed mogelijk tot hun recht te komen.": L&D consultant
W.KRAAL@GITP.NL
Logo GITP 1080 x 1080

2023 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 and ISO 27001:2013 certified

Iso 9001 2015
Iso 27001