Je bevindt je hier:

Incompany trainingen

Van korte, krachtige interventies tot diepgaand ontwikkeltraject.

Met de incompany trainingen van GITP verwezenlijkt u de ambities van uw organisatie. Of het nu gaat om een korte en krachtige interventie of een diepgaand ontwikkeltraject. Al onze trainingen kunnen wij als incompany trainingen aanbieden.

Vernieuwende oplossingen met een hoge ROI

GITP biedt integrale, vernieuwende oplossingen. Vanuit het uitgangspunt dat elke interventie moet bijdragen aan een wezenlijk resultaat. Wij zijn – net als u – scherp op een hoge ‘Return on investment’. Anders gezegd: Wij verbinden uw organisatiedoelen met uw mensen.

Blended Learning Trajecten

GITP maakt van uw incompany trainingen Blended Learning Trajecten: een mix van on- en offline ontwikkelinterventies. Onze programma’s bestaan altijd uit een combinatie van:

  • Advies: over kennisoverdracht, bedrijfsvoering en gedrag;
  • Inzicht-verschaffing: onder andere met diagnostische (e-)tools;
  • Training: het daadwerkelijk ontwikkelen van inzicht en vaardigheden;
  • Coaching: reflectie op leren, eigen drijfveren en gevoeligheden

Effectieve ontwikkelprogramma’s

U kunt GITP inschakelen voor ontwikkelingsprogramma’s voor zowel de organisatie als geheel als voor uw teams en individuele medewerkers. Met ruim 250 trainers, (organisatie)coaches, organisatiepsychologen en assessmentdeskundigen heeft GITP de expertise in huis om samen met u verrassende en effectieve interventies te ontwerpen die een trefzeker antwoord vormen op uw vraagstuk.

Bekijk ons aanbod trainingen

Onze trainingen zijn opgedeeld in thema's waaronder: Management & Leidinggeven, Persoonlijk gedrag, Motivatie, Communicatie, Ondernemen, Analyse & Besluitvorming. Bekijk het trainingsoverzicht per thema hier.