088 - 448 70 00 Login 088 - 448 70 00 Login

result

WHY COGNITIVE ABILITIES TESTING?

result

WHY COGNITIVE ABILITIES TESTING?

The labour market is becoming increasingly diverse and more flexible. This makes it harder to recruit the most talented people. After all, how do you compare employees with different education, experience and backgrounds?

The Connector Ability helps you make a fair and independent selection. With this language-free and culture-free test, you can reliably compare candidates. Organisations often use Connector Ability at the start of a selection procedure.

VIEW SAMPLE REPORT

277.253

purchases per year

151

active customers

Self Service Portal

24/7 ACCESS TO YOUR SELF-SERVICE PORTAL

De Connector Ability is een moderne adaptieve capaciteitentest. Medewerkers kunnen de Connector Ability online invullen op elk gewenst moment en op elke locatie naar keuze. Dit kan ook thuis. Tijdens de afname past de moeilijkheidsgraad van de test zich aan op het niveau van de deelnemer. Zo krijgt elke deelnemer een eigen unieke serie vragen voorgelegd.

  • GITP Servicedesk ondersteunt je bij de inrichting van de gebruiksvriendelijke Self Service Platform.
  • Met behulp van deze portal kunt u 24/7 vragenlijsten uitzetten voor deelnemers. Deelnemers kunnen de test op elke gewenste locatie invullen.
  • Voor de interpretatie en terugkoppeling van resultaten van Connector Ability is certificering vereist. GITP verzorgt deze certificatietraining. Met de certificatie bent u bevoegd de testresultaten te interpreteren en het rapport na te bespreken met de deelnemer. Zo is de test volledig in eigen beheer afnemen.
Self Service Portal

customer support

We are happy to help!

Lisa Abel

Adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl

Henriëtte den Boer

Adviseur

moet nog iets komen

h.den.boer@gitp.nl

Mark van Ieperenburg

Sr. Adviseur

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact.

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen. En de charme van het vak is dat je patronen kunt ontrafelen

Kennisdomein

  • Talent analytics
  • Talent management
  • Performance management
  • Wendbaarheid
  • Competenties
  • Loopbaan
m.van.ieperenburg@gitp.nl