088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Maak voor elke medewerker een gedegen en betrouwbare loopbaanscan

Inzicht in loopbaan perspectief

Gaat u de Career Scan afnemen in het kader van mobiliteit van uw medewerkers of strategische personeelsplanning? Volg dan onze certificatietraining.

In onze certificatietraining maakt u kennis met de theoretische uitgangspunten van de Career Values en de opbouw van de combinatierapportage Career Scan.

Maatwerk is altijd mogelijk. Wij kunnen elke training incompany of in aangepaste vorm verzorgen. Wij bespreken graag alle opties met u.

vraag offerte aan of boek direct een training
vraag offerte aan

werkwijze

Werkwijze

Voorbereiding
Als voorbereiding op de klassikale training vult u zelf de Career Scan in.

Tijdindicatie: 1 uur

Training
Tijdens de training op locatie bij GITP of virtueel oefent u in neutraal en waardevrij interpreteren en terugkoppelen van de resultaten uit de rapportages. We oefenen met de persoonlijke rapportages die de deelnemers zelf hebben ingevuld. U bespreekt de rapportages met de andere deelnemers met behulp van gespreksmodellen en ondersteunende documentatie.

Certificatiemoment
Na de training vindt ter plekke de certificering plaats. Dit gebeurt aan de hand van tien filmpjes, waarin een fictieve kandidaat u een aantal vragen stelt over haar eigen rapportages of indien meer dan drie deelnemers met een trainingsacteur.

Tijdindicatie: 1 dag

contact

Wij helpen u graag!

Lisa Abel

Senior adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl

Helen Brouwers

Adviseur

Inzicht geven in talenten, een “lampje” doen branden, perspectief geven, is wat mij enorm drijft in mijn werk

Als A&O psycholoog binnen het digital consultancy team adviseer ik klanten bij het optimaliseren van hun Advanced Talent Management. Aan de hand van online tooling en (opgebouwde) talent analytics worden talenten van organisaties zichtbaar, wat ondersteunend werkt gedurende hun transitie/ontwikkel trajecten. Mijn werkwijze is pragmatisch, resultaatgericht, samen en altijd graag met een vleugje humor!

Kennisdomeinen

  • Management consulting
  • Talent management
  • Digital tools
  • Online assessment
  • Organisatiepsychologie
h.brouwers@gitp.nl