Boeken

  Loopbaanonderhoud

  Voor wegpiraten, zondagsrijders en filevolk

  door Ester de Bruine, Yolanda Buchel

  Loopbaanonderhoud voor wegpiraten, zondagsrijders en filevolk is een boek voor professionals, die het stuur van hun loopbaan in eigen hand willen houden. Het boek stopt niet bij weten wat je kunt en wil, maar geeft ook veel voorbeelden van inspirerende loopbaanmobilisten.

  Loopbaanonderhoud - Voor wegpiraten, zondagsrijders en filevolk (Ester de Bruine, Yolanda Buchel)
  Auteur(s):

  Ester de Bruine, Yolanda Buchel

  Uitgave:Boek / ingenaaid / 160 blz. / Nederlands
  Uitgever:

  Spectrum

  ISBN:9789049103767
  Prijs:19,99
  Boek bestellen? Klik hier!
  (via Managementboek.nl)
  Beschrijving

  Als een slimme loopbaanmobilist die investeert in loopbaanonderhoud, weet je wat je te bieden hebt, wat je ervaringen je hebben opgeleverd. Je kent je materieel, toetst regelmatig of je nog op de juiste weg rijdt of dat je moet bijsturen. En je kijkt verder vooruit, om het overzicht te behouden en te voorkomen dat je opeens op een doodlopende weg blijkt te rijden.


  Werkgeluk
  Met dit boek kun je bij jezelf onderzoeken of je jezelf herkent in de wegpiraat, de zondagsrijder of het filevolk. En  jezelf tot een bedreven loopbaanmobilist  maken. Meer nog zelf dat stuur in handen te nemen. Op je best in het hier en nu en met een gezond streven om zelf zo te sturen dat je binnen of buiten de organisatie op je best blijft. Dat je wint aan werkgeluk, nu en op termijn. En dat je daarmee de professional bent op wie jouw (potentiële) werkgever zit te wachten.


  Doe de test!
  Weten in hoeverre jouw loopbaan onderhoud nodig heeft? Doe de test!